Nipa Facebook NIPA LinkedIn

Vacature: Projectmedewerker Bodemonderzoek (24-40 uur/week)

Onze organisatie

NIPA Milieutechniek is sinds 1995 in de regio Oss een bekende speler als het gaat om milieu-dienstverlening en -advies. Momenteel werken we met 12 personen binnen diverse disciplines zoals bodemonderzoek, akoestiek, flora en fauna, bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen en energiebesparing. Onze dienstverlening is gericht op alle marktpartijen.Van particulieren en bedrijven tot overheidsorganisaties en instellingen.

Onze organisatie kenmerkt zich door een platte bedrijfsstructuur en een transparante werkwijze. Klanttevredenheid, leveringssnelheid en betaalbaarheid vinden wij belangrijk. Daarbij willen wij als bedrijf een voorbeeld zijn op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De afdeling bodem bestaat momenteel uit 7 personen. Vanwege een toename in het aantal aanvragen en ter vermindering van de werkdruk zijn wij op zoek naar extra ondersteuning.

Jouw uitdaging

Als projectmedewerker ben je betrokken bij de uitvoering van milieukundige bodemonderzoeken. Je werk bestaat onder andere uit het opstellen van onderzoeksstrategieën, het nemen van grondmonsters en het beoordelen van veldwerkdata. Het opstellen van offertes, het schrijven van onderzoeksrapportages en het adviseren van klanten kan bij gebleken ervaring en vaardigheden aan het takenpakker worden toegevoegd.

Ook waterbodem-, asbest- en puinonderzoeken staan op het programma. Je bent in deze functie zelf verantwoordelijk voor de volgorde waarin de aangenomen opdrachten worden uitvoert en opgeleverd. Daarbij is het belangrijk dat een klant snel geholpen wordt en de juiste antwoorden krijgt op zijn vragen. In deze functie werk je nauw samen met andere collega’s en assisteert hen waar mogelijk.

Kernactiviteiten die horen bij de functie

 • Het voeren van overleg met collega’s, bedrijven en overheidsmedewerkers
 • Netjes werken en de onderzoekslocatie opgeruimd achter laten
 • Beoordelen van de compleetheid van de ontvangen info voorafgaand aan de werkzaamheden
 • Inmeten van locaties en het maken van tekeningen met maatvoering
 • Onderhouden van contacten met klanten
 • Organisatie, coördinatie en planning
 • Verslaglegging, urenregistratie, administratie

Criteria voor de baan als project medewerker

 • Een afgeronde en relevante mbo of hbo-studie
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Zelfstandige en gestructureerde werkhouding, (je bent ook in teamverband op je plek)
 • Kennis van en ervaring met de NEN5725, NEN5740
 • Erkenning BRL 2001, 2002 en/of 2003 en 2018
 • In bezit van rijbewijs B
 • Tenminste 1 jaar relevante werkervaring

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een marktconform salaris met daar bovenop een gestaffelde winstuitkering. Bij een fulltime dienstverband bouw je per jaar 25 vakantiedagen op. Afhankelijk van het aantal jaren dat je in dienst bent, komen daar nog ervaringsdagen bij.

Werken bij Nipa Milieutechniek BV

Bij Nipa Milieutechniek geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier je werk kunt doen en je voldoende kansen krijgt om je te ontwikkelen. Daarom kennen wij een informele bedrijfscultuur met ruimte voor een eigen inbreng. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie. Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Nipa actief binnen allerlei facetten van onze leefomgeving.

Interesse

Laat ons weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Hoe je dit laat weten is geheel aan jou. Schrijven, bellen, e-mailen het maakt niet uit. Alle binnenkomende reacties worden bij ons verzameld door Joyce Geilenkirchen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.