Nipa Facebook NIPA LinkedIn
over nipa

Vacature: Projectleider bodemonderzoek

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van milieukundige bodemonderzoeken. Je werk bestaat onder andere uit het opstellen van onderzoeksstrategieën en offertes, het beoordelen van aangeleverde veldwerkdata, het schrijven van onderzoeksrapportages, het adviseren van klanten en het aansturen van projectmedewerkers.
Ook waterbodem-, asbest- en puinonderzoeken staan op het programma.

Je bent in deze functie zelf verantwoordelijk voor de volgorde waarin de aangenomen opdrachten worden uitgevoerd en opgeleverd. Je vindt het belangrijk dat een klant snel geholpen wordt en de juiste antwoorden krijgt op zijn vragen. Je werkt nauw samen met collega’s op kantoor en begeleidt hen voor zover nodig.

Wat vragen we van jou?
Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

  • een afgeronde en relevante MBO of HBO-studie
  • ruime werkervaring in het vakgebied
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • zelfstandige en gestructureerde werkhouding, (je bent ook in teamverband op je plek)
  • kennis van en ervaring met de NEN5725, NEN5740 en SIKB Beoordelingsrichtlijnen 2001, 2002, 2018 en/of 6001, NTA5755
  • geldig rijbewijs

Soort dienstverband: voltijd

Werken bij NIPA Milieutechniek BV:

Bij NIPA geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat en voldoende kansen krijgt om je te ontwikkelen. Daarom kennen wij een informele bedrijfscultuur met ruimte voor een eigen inbreng. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie. Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau zijn wij actief binnen allerlei facetten van onze leefomgeving.

Interesse ?

Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. De brief kun je richten aan Nipa Milieutechniek BV, t.a.v. Olaf Duisters, telefoonnummer 0412-655058;  of per mail naar olaf.duisters@nipamilieu.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.