Nipa Facebook NIPA LinkedIn

Vacature: Milieukundig begeleider van saneringen (BRL 6001) (24-40 uur/week)

Onze organisatie

NIPA Milieutechniek is sinds 1995 in de regio Oss een bekende speler als het gaat om milieu-dienstverlening en -advies. Momenteel werken we met 12 personen binnen diverse disciplines zoals bodemonderzoek, akoestiek, flora en fauna, bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen en energiebesparing. Onze dienstverlening is gericht op alle marktpartijen.Van particulieren en bedrijven tot overheidsorganisaties en instellingen.

Onze organisatie kenmerkt zich door een platte bedrijfsstructuur en een transparante werkwijze. Klanttevredenheid, leveringssnelheid en betaalbaarheid vinden wij belangrijk. Daarbij willen wij als bedrijf een voorbeeld zijn op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De afdeling bodem bestaat momenteel uit 7 personen. Vanwege een toename in het aantal aanvragen en ter vermindering van de werkdruk zijn wij op zoek naar extra ondersteuning.

Jouw uitdaging

Als milieukundige begeleider ben je betrokken bij de uitvoering van bodemsaneringen. Je ziet toe op een correcte uitvoering van de sanering en geeft aanwijzingen op locatie zodat de betreffende werkzaamheden volgens het saneringsplan, het bestek en/of de beschikking van het bevoegd gezag verlopen. Milieukundige bodemonderzoeken, partijkeuringen, waterbodem-, asbest- en puinonderzoeken staan ook op het programma. Je onderhoudt contact met opdrachtgevers, projectleiders, aannemers, laboratoria en het bevoegd gezag over de voortgang van de werkzaamheden en de zaken die je tijdens de saneringen aantreft. Indien nodig ben je inzetbaar bij overige milieutechnische veldwerkzaamheden.

Kernactiviteiten die horen bij de functie

 • Het voeren van gesprekken met burgers, bedrijven en overheidsmedewerkers
 • Commercieel denkend en proactief in relatiebeheer
 • Opvragen en beoordelen van de benodigde project-informatie
 • Onderhouden van contacten met klanten
 • Organisatie, co√∂rdinatie en planning
 • Verslaglegging, budgettering, urenregistratie, administratie

Criteria voor de baan als MKB-er

 • Een afgeronde en relevante mbo studie of een aantoonbaar vergelijkbaar niveau
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Zelfstandige en gestructureerde werkhouding, (je bent ook in teamverband op je plek)
 • Rijbewijs B
 • Goede fysieke gesteldheid
 • Erkenning BRL 2018 en 6001eventueel aangevuld met BRL 2001 en 2002
 • Tenminste 2 jaar relevante werkervaring.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een marktconform salaris met daar bovenop een gestaffelde winstuitkering. Bij een fulltime dienstverband bouw je per jaar 25 vakantiedagen op. Afhankelijk van het aantal jaren dat je in dienst bent komen, daar nog ervaringsdagen bij.

Werken bij Nipa Milieutechniek BV

Bij Nipa Milieutechniek geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier je werk kunt doen en je voldoende kansen krijgt om je te ontwikkelen. Daarom kennen wij een informele bedrijfscultuur met ruimte voor een eigen inbreng. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie. Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Nipa actief binnen allerlei facetten van onze leefomgeving.

Interesse

Laat ons weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Hoe je dit laat weten is geheel aan jou. Schrijven, bellen, e-mailen het maakt niet uit. Alle binnenkomende reacties worden bij ons verzameld door Joyce Geilenkirchen .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.