Nipa Facebook NIPA LinkedIn
kwaliteit

kwaliteit

NIPA milieutechniek b.v. staat garant voor kwaliteit. Om te voldoen aan de huidige wet- en regelgeving omtrent uitvoering van bodemonderzoeken zijn wij uiteraard gecertificeerd voor de hiervoor geldende protocollen. Deze certificeringen garanderen tevens onze volledige onafhankelijkheid.

ISO9001

Voor de kwaliteitsborging is NIPA milieutechniek b.v. uiteraard gecertificeerd voor de ISO9001.

BRL-SIKB-1000

Ten behoeve van bouwstoffenonderzoek is NIPA milieutechniek b.v. door het Ministerie van VROM erkend voor de protocollen 1001 en 1002 (monsterneming grond voor partijkeuringen en monsterneming niet vormgegeven bouwstoffen uit statische partijen voor partijkeuringen.

BRL-SIKB-2000

Het veldwerk van NIPA milieutechniek b.v. wordt uitgevoerd conform de protocollen: 2001, 2002, 2003 en 2018 en is tevens voor deze protocollen erkend door het Ministerie van VROM

BRL-SIKB-6000

NIPA milieutechniek b.v. is door het Ministerie van VROM erkend voor de protocollen 6001 (processturing en verificatie).

STERLAB/AP04

De analyses worden uitbesteed aan AS-3000 gecertificeerde labaratoria, danwel AP04 geaccrediteerde labaratoria.

Onze kwaliteitscertificaten zijn te vinden op de downloadsectie van deze website.

Onze erkenningen kunnen worden geraadpleegd via: https://loket.rijkswaterstaat.nl/zoeken/publicatie/erkenningen-zoeken

Erkend leerbedrijf

sbb-beeldmerk

NIPA milieutechniek b.v. is een erkend SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) leerbedrijf.

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

Nu en in de toekomst kunnen leerbedrijven en scholen dus rekenen op ondersteuning bij het opleiden van jonge vakmensen in de praktijk. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

Ook maken onderwijs en bedrijfsleven binnen SBB afspraken over thema’s op het snijvlak van beroepsonderwijs en bedrijfsleven, zoals kwalificeren en examineren, beroepspraktijkvorming en doelmatigheid. SBB werkt op sectoraal, regionaal en landelijk niveau.

Meer informatie hierover vindt u op de website van SBB

Neem voor meer informatie contact met ons op. Klik hier voor onze contactpagina !