Nipa Facebook NIPA LinkedIn
over nipa

over NIPA

Over NIPA

De specialisten van NIPA Milieutechniek vormen samen met de specialisten van Archimil en Aelmans Eco een deskundig milieu- en bodemteam dat een totaaloplossing levert voor ieder milieuvraagstuk. Van flora- en faunaonderzoek en energiebesparingsadvies tot geotechnisch bodemonderzoek, wij hebben het in huis. Onze collega’s van Aelmans Adviesgroep adviseren u bovendien over vastgoed, omgeving, agro en bouw.

 

Geschiedenis

NIPA milieutechniek b.v. is in 1995 in Rosmalen opgericht door Henk van Haalen. In 2007 hebben we de deuren geopend van een nieuw pand aan de Landweerstraat-Zuid 109 in Oss. Inmiddels hebben we een stevige positie verworven op het vlak van de milieuadvisering.

In 2012 is NIPA milieutechniek b.v. gefuseerd met het bedrijf Archimil BV, in 2003 opgericht door de heren Olaf Duisters en Bas van den Bosch.

In 2019 heeft Aelmans Adviesgroep een belang genomen in Archimil BV en NIPA Milieutechniek BV. Geografisch ontstaat – met een klantbediening vanuit zowel Voerendaal, Baexem, Asten als Oss – een mooie spreiding in Limburg en Brabant. De milieuteams van de bedrijven omvatten in totaal ca. 35 medewerkers. Hoewel alle drie de bedrijven momenteel nog onder hun eigen naam werken vormen zij toch één geheel.

Heeft u vragen of zit u met een milieuvraagstuk? Ons milieuteam staat voor u klaar! Klik hier voor onze contactpagina.

Klik voor meer informatie over Aelmans Adviesgroep op het logo:

Verantwoord Ondernemen

Ons team van meer dan 20 adviseur en medewerkers staan niet alleen voor u klaar, maar ook voor de mensen die wat extra hulp goed kunnen gebruiken. Vanuit onze visie tot maatschappelijk verantwoord ondernemen steunen wij nog steeds van harte Stichting Hulphond en de Duchenne Heroes. Lees hier meer over het door ons gesponsorde team ”The Fabulous Fanatics”.