Nipa Facebook NIPA LinkedIn

Corona en onze dienstverlening

Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. Maar ook in tijden dat er veel van u en ons gevraagd wordt, staan we onverminderd met onze dienstverlening voor u klaar.

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, leveranciers, klanten en andere belanghebbenden staan absoluut altijd voorop! Dat betekent dat er zoveel mogelijk van huis uit gewerkt wordt. Een enkel bezoek aan of overleg op ons kantoor behoort tot de mogelijkheden, doch onder strikte voorwaarden.

In het verleden hebben wij al ingezet op de digitalisering van ons kantoor waardoor we het grootste deel van ons werk kunnen voortzetten zonder fysiek contact. Om onze opdrachtgevers optimaal te kunnen blijven bedienen maken we gebruik van de gebruikelijke en voor iedereen toegankelijke digitale toepassingen.

Alle medewerkers van NIPA milieutechniek bv, Archimil bv en onze overige zusterbedrijven binnen de Aelmans Groep hebben toegang tot de digitale dossiers en bijbehorende documenten. Zo is en blijft uw dossier up-to-date, werken we altijd met de laatste versie en is ook het vier-ogen-principe op deze manier, waar nodig, gewaarborgd. Onze manier van werken verandert in dit opzicht dus niet.

Telefoon

Directe bereikbaarheid van onze adviseurs loopt via hun mobiele telefoon. U hoeft niet eerst het kantoornummer te bellen (dat kan uiteraard wel) om uw contactpersoon te spreken. Het telefonisch doorverbinden is echter niet altijd mogelijk. In die gevallen zal een terugbelverzoek worden geplaatst bij uw contactpersoon en zullen uw vragen toch beantwoord worden.

E-mail

Uiteraard is e-mail nog steeds een bruikbaar communicatiemiddel. Hier is niets aan veranderd.

Onderling overleg

De medewerkers van NIPA milieutechniek bv en Archimil bv blijven vanuit huis intensief met elkaar in contact. Onderling overleg en kennisdeling is en blijft voor ons van cruciaal belang.

Extra voorzorgsmaatregelen buitendienst

Onze buitendienst treft, naast de voorschriften van het RIVM en de overheid, extra voorzorgsmaatregelen.

  • Speciaal geldt dat niemand die ook maar klachten heeft bij hem/haar zelf of in diens omgeving aan het werk mag om besmetting te voorkomen.
  • In de buitendienst zullen niet meerdere mensen met één bus reizen. Waar mogelijk wordt een veldwerk door slechts één medewerker uitgevoerd. Dit kan logistieke consequenties hebben en onze planning beïnvloeden. We vertrouwen op uw begrip daarvoor.
  • Vóór alles zullen de voorschriften van het RIVM en de overheid worden gerespecteerd. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om toegang tot onderzoeksterreinen tijdig vrij te maken en te houden, fysieke contacten te vermijden (meer dan 1,50 meter afstand) en wij vragen uw begrip voor onze medewerkers wanneer ze niet ingaan op uw uitnodiging voor een versnapering of een pauze in uw woning of pand. Onze medewerkers zullen in dit verband, waar relevant, telefonisch hun aanwezigheid bij u kenbaar maken en zich niet fysiek aan uw deur of balie aanmelden. Het afmelden na afronding van de werkzaamheden zal eveneens telefonisch plaatsvinden.
  • In de bussen is een schoon-watertank en desinfecterende zeep beschikbaar. De buitendienst doet alles wat mogelijk is om besmetting of verspreiding te voorkomen.
  • De combinatie van deze extra inspanningen kunnen gevolgen hebben op ieders productiviteit, waardoor het kan voorkomen dat werkzaamheden wat extra tijd in beslag zullen nemen

Kortom: we kunnen elkaar nu niet makkelijk persoonlijk bezoeken of de hand schudden, maar dit is wat ons betreft geen belemmering om u optimaal van dienst te zijn.

Neem voor vragen of opmerkingen gerust contact met ons op !