Nipa Facebook NIPA LinkedIn
NIPA milieutechniek

Vacature veldwerker bodemonderzoek

Wegens toenemend aantal projecten hebben we een vacature voor een Veldwerker bodemonderzoek (m/v)

Werkgebied: Bodem, Milieu

Functie: Veldmedewerker

Regio: Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht

Locatie: Oss

‘Je bent een aanpakker, precies in je werk, en je vindt het leuk om zelfstandig op pad te gaan.’

Dit is jouw uitdaging

Als veldwerker ben je betrokken bij de uitvoering van milieukundige bodemonderzoeken en partijkeuringen. Waterbodem-, asbest- en puinonderzoeken staan ook op het programma. Je werkt veelal alleen bij de klant en koppelt je bevindingen digitaal en mondeling terug naar de projectleiders op kantoor. Naast de uitvoering van onderzoeken kan het bieden van  ondersteuning bij de milieukundige begeleiding van bodemsaneringen deel uit gaan maken van je takenpakket.

Als veldwerker ben je verantwoordelijk voor het op correcte wijze nemen van de grond- en grondwatermonsters, het vastleggen van de boorbeschrijving, het inmeten van de locatie en het functioneren van de veldwerkmaterialen (inclusief de veldwerkbus). Een goede projectvoorbereiding is essentieel bij de uitvoering van je taken.

Wat vragen we van jou?

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over tenminste:

  • een afgeronde en relevante mbo studie
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • zelfstandige en gestructureerde werkhouding, (je bent ook in teamverband op je plek)
  • rijbewijs B
  • kennis van en ervaring met SIKB-richtlijnen 1001, 2001, 2002, 2018 en/of 6001
  • goede fysieke gesteldheid

De aanvraag van een verklaring omtrent het gedrag is onderdeel van de selectieprocedure.

Werken bij Nipa Milieutechniek BV

Bij Nipa Milieutechniek geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat en voldoende kansen krijgt om je te ontwikkelen. Daarom kennen wij een informele bedrijfscultuur met ruimte voor een eigen inbreng. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Nipa Milieutechniek actief binnen allerlei facetten van onze leefomgeving.

Interesse

Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Deze brief kun je richten aan Nipa Milieutechniek b.v., t.a.v. Olaf Duisters, email: olaf.duisters@nipamilieu.nl, telefoonnummer 0412-655058.