Nipa Facebook NIPA LinkedIn
geluidsmeting

Vacature: Akoestisch adviseur, 16 tot 40 uur per week

Onze organisatie

NIPA Milieutechniek is sinds 1995 in de regio Oss een bekende speler als het gaat om milieu-dienstverlening en -advies. Momenteel werken we met 12 personen binnen diverse disciplines zoals bodemonderzoek, akoestiek, flora en fauna, bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen en energiebesparing. Onze dienstverlening is gericht op alle marktpartijen.Van particulieren en bedrijven tot overheidsorganisaties en instellingen.

Onze organisatie kenmerkt zich door een platte bedrijfsstructuur en een transparante werkwijze. Klanttevredenheid, leveringssnelheid en betaalbaarheid vinden wij belangrijk. Daarbij willen wij als bedrijf een voorbeeld zijn op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De afdeling akoestiek bestaat momenteel uit één persoon. Vanwege een toename in het aantal opdrachten zijn wij op zoek naar ondersteuning bij het uitvoeren van akoestisch onderzoek in het kader van omgevings-vergunningen, bestemmingsplannen en ruimtelijke ontwikkelplannen.

Jouw uitdaging

Als adviseur akoestiek ben je verantwoordelijk voor het op correcte wijze afhandelen van binnenkomende offerteverzoeken, het opstellen van akoestische rekenmodellen, het uitvoeren van berekeningen alsmede het opstellen van een adviesrapport. Je bent in staat om op een correcte wijze met mensen te discussiëren maar kunt tevens standvastig binnen de gestelde kaders blijven. Tevens kun je vaststellen waar kansen en gevoeligheden liggen en je kunt deze vaardigheid gebruiken om voor de klant het optimale advies te geven. Werken onder tijdsdruk en het halen van targets ga je niet uit de weg.

Kernactiviteiten die horen bij de functie

 • Het voeren van gesprekken met burgers, bedrijven en overheidsmedewerkers
 • Commercieel denkend en proactief in relatiebeheer
 • Opvragen en beoordelen van de benodigde project-informatie
 • Onderhouden van contacten met klanten
 • Organisatie, coördinatie en planning
 • Verslaglegging, budgettering, urenregistratie, administratie

Criteria voor de baan als akoestisch adviseur

 • HBO denk- en werkniveau (eventueel MBO en de juiste ervaring)
 • Relevante aanvullende opleiding zoals bijvoorbeeld PHBO Milieu en geluid;
 • Bijzondere belangstelling voor het vakgebied akoestiek en geluid
 • Sterk ontwikkeld analytisch vermogen
 • Zelfstandig werkend maar openstaand voor overleg en aansturing
 • Communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling
 • Accuraat

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een marktconform salaris met daar bovenop een gestaffelde winstuitkering. Bij een fulltime dienstverband bouw je per jaar 25 vakantiedagen op. Afhankelijk van het aantal jaren dat je in dienst bent komen, daar nog ervaringsdagen bij.

Werken bij Nipa Milieutechniek BV

Bij Nipa Milieutechniek geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier je werk kunt doen en je voldoende kansen krijgt om je te ontwikkelen. Daarom kennen wij een informele bedrijfscultuur met ruimte voor een eigen inbreng. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie. Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Nipa actief binnen allerlei facetten van onze leefomgeving.

Interesse ?

Laat ons weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Hoe je dit laat weten is geheel aan jou. Schrijven, bellen, e-mailen het maakt niet uit. Alle binnenkomende reacties worden bij ons verzameld door Joyce Geilenkirchen .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.